Notice: Undefined index: blog_single_sidebar_custom_display in /home/alexitnl/domains/alexit.nl/private_html/wp-content/themes/infographer/includes/qode-plugin-helper-functions.php on line 99

V2H Solutions en AlexIT samen verder als AlexIT

V2H Solutions en AlexIT samen verder als AlexIT

We zijn blij te kunnen melden dat ICT-en Cloud-beheerder V2H Solutions uit Bunschoten-Spakenburg samen met AlexIT verdergaat onder onze huidige naam AlexIT. Nóg meer service en deskundigheid met behoud van de vertrouwde persoonlijke benadering. De teams van AlexIT en V2H Solutions bestaan uit professionele, vakbekwame, en betrokken medewerkers. Meer handen en hoofden betekent extra daadkracht en ervaring.

V2H Solutions en Alex-IT samen verder als Alex-IT

V2H Solutions is in 2013 opgericht door Marcel van de Hoef, Michael Houtveen en Martin Verhaar en biedt verschillende Microsoft-diensten zoals Azure en Office 365. Daarvoor beschikt V2H Solutions over verschillende certificeringen van onder andere: Microsoft, BiSL, Cisco en ITIL. Daarnaast zijn ze, net als AlexIT, volledig gericht op “het nieuwe werken”. We hechten beiden veel belang aan het bijhouden van kennis om ook in de snel veranderende wereld van ICT altijd de juiste oplossing te kunnen aanbieden.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier, of bel naar +31 (0)33 48 00 755.

    Uw naam *

    Uw telefoonnummer *

    Uw e-mailadres *

    Onderwerp*:

    Uw bericht