Ervaren ICT bedrijf Amersfoort (Utrecht)

Over AlexIT Automatisering

Als ervaren ICT bedrijf begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw ICT systemen goed functioneren en vooral waarom dat zo belangrijk is. Bij AlexIT denken en werken we vanuit de vier pijlers waar de Informatie- en communicatie-technologie binnen uw bedrijf een belangrijke rol in speelt. Die pijlers waar de techniek in moet bijdragen en ondersteunen, duiden we bij AlexIT aan met:

  • Kwaliteit: Proactief Systeembeheer
  • Continuïteit: Betrouwbare Support
  • Flexibiliteit: Cloud & VOIP
  • Veiligheid: 24/7 Databeveiliging

ICT dienstverlener sinds 2004

Sinds de oprichting in 2004 Is AlexIT in korte tijd uitgegroeid tot een volwaardige en professionele ICT onderneming, inclusief uitbreiding van de dienstverlening met diverse Cloud-diensten en professionele web- en app-programmering, enz.

Gevestigd in Amersfoort

AlexIT Automatisering, gevestigd in Amersfoort in de provincie Utrecht, is gespecialiseerd in ICT dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf. Wij werken voor onderneming en organisaties met 10 tot 250 werkplekken. Past uw organisatie binnen deze omschrijving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken via onderstaand contactformulier, of bel naar +31 (0)33 48 00 755.

Alexis Mora van der Voort - Directeur AlexIT

Alexis Mora van der Voort
(Directeur)

Telefoon: +31 (0)33 48 00 755

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

Uw e-mailadres *

Onderwerp *

Uw bericht

Controle vraag