OVER ONS

AlexIT Automatisering is een ICT onderneming gespecialiseerd in dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf. Sinds de oprichting in 2004 zijn we uitgegroeid tot een professionele onderneming met 9 medewerkers. Ons bedrijf is gevestigd in Amersfoort aan de Ariane 20a.

AlexIT AUTOMATISERING

ICT
Logo-AlexITAls ervaren systeembeheerders begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw ICT systemen goed functioneren. U kunt bij ons dan ook terecht voor al uw ICT (problemen). Wij zijn gespecialiseerd in algemene automatisering en systeembeheer voor het midden- en kleinbedrijf. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit bedrijven van vijf tot honderd werkplekken, waar één of meerdere servers aanwezig zijn.

Storingen

Bij urgente storingen reageren we altijd adequaat. Indien we het probleem niet op afstand kunnen oplossen, dan komen we de storing ter plaatse verhelpen. In Amersfoort zijn we binnen één uur op locatie. Voor het melden van een storing kunt u het beste gebruik maken van ons ticket systeem. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen. Bij urgente storingen kunt u ons telefonisch bereiken op 033-4800755.

PROFIEL

DSC09435Ik, Alexis Mora van der Voort (43) ben al ruim 20 jaar werkzaam in de ICT. Hiervoor ben ik o.a. werkzaam geweest als applicatiebeheerder, systeembeheerder en programmeur bij diverse ondernemingen.

Tot begin 2007 werkte ik alleen en vanuit mijn huis. Door een toename van klanten ben ik gaan uitbreiden en bestaat AlexIT inmiddels uit meer dan tien medewerkers. Intussen is mijn werkplek verhuisd naar een volwaardig kantoor nabij het centrum van Amersfoort.

Gezien de nieuwe ontwikkelingen in de ICT is de dienstverlening uitgebreid met o.a. diverse Cloud-diensten en het bouwen van professionele websites en apps. Tevens leveren en ondersteunen wij VoIP telefonie (VoIP is bellen over Internet).

Ik omschrijf mijzelf graag als professioneel, betrouwbaar en met de juiste kennis van ICT.