Over AlexIT Automatisering

ICT dienstverlener gevestigd in Amersfoort (Utrecht)

Als ervaren systeembeheerders begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw ICT systemen goed functioneren en vooral waarom dat zo belangrijk is. Bij AlexIT denken en werken we vanuit de vier pijlers waar de Informatie- en communicatie-technologie binnen uw bedrijf een belangrijke rol in speelt. Die pijlers waar de techniek in moet bijdragen en ondersteunen, duiden we bij AlexIT aan met kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en veiligheid.

Sinds 2004
Sinds de oprichting in 2004 Is AlexIT in korte tijd uitgegroeid tot een volwaardige en professionele onderneming, inclusief uitbreiding van de dienstverlening met diverse Cloud-diensten en professionele web- en app-programmering, enz.

AlexIT Automatisering, gevestigd in Amersfoort in de provincie Utrecht, is gespecialiseerd in ICT dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf. Wij werken voor onderneming en organisaties met 10 tot 250 werkplekken. Past uw organisatie binnen deze omschrijving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. contact


Alexis Mora van der Voort
(Directeur)